Η Βίλα

O Φάρος είναι ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 3 δωμάτια, 3 στούντιο, 3 διαμερίσματα, εστιατόριο και πισίνα-μπαρ, κατάλληλα για οικογένειες και ζευγάρια.

Όλοι οι τύποι διαμονής (δωμάτια, στούντιο, διαμερίσματα), περιλαμβάνουν ψυγείο, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, σεσουάρ, έπιπλα μπαλκονιού, 24ώρες ζεστό νερό, βεράντα ή μπαλκόνι, με θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα ή το βουνό Ζας.

Στα δίκλινα δωμάτια παρέχεται πλήρως εξοπλισμένη κοινόχρηστη κουζίνα. Τα διαμερίσματα και τα στούντιο είναι εξοπλισμένα με εσωτερική κουζίνα.

Στο Βίλλα Φάρος, όλα τα δωμάτια είναι χτισμένα και διακοσμημένα με σεβασμό στο Κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ (θυμίζοντας Ενετικό πύργο) βρίσκονται 150μ από την αμμώδη και κρυστάλλινη παραλία του Αλυκού και το φανταστικό δάσος Κέδρων (προστατευόμενη περιοχή).

Ο συνδυασμός της θάλασσας, το δάσος Κέδρων και των πολύχρωμων φυτών, μαζί με την οικογενειακή φιλοξενεία κάνουν την ατμόσφαιρα ελκυστική και ευχάριστη για όλους.

Δίκλινο Δωμάτιο

Το απλό μας Δίκλινο δωμάτιο στον ισόγειο όροφο, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size", μπάνιο με ντουζ, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα μερικώς θάλασσα.

Δίκλινο Δωμάτιο-Θέα Ηλιοβασίλεμα

Το Δίκλινο δωμάτιο με θέα το ηλιοβασίλεμα, βρίσκεται στον ισόγειο όροφο, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size", μπάνιο με ντουζ, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα το αιγαίο και το ηλιοβασίλεμα.

Δίκλινο Δωμάτιο-Καλύτερη Θέα

Το Δίκλινο δωμάτιο με την καλύτερη θέα, βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει ένα κρεβάτι "king size", ένα καναπέ κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με ντουζ, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα.

Mitatos Farmer’s Room

Coming Soon...

Οικογενειακό Δωμάτιο

Το οικογενειακό δωμάτιο, ιδανικό για οικογένειες, βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size".

Σουίτα

Η φρέσκια σουίτα, ιδανική για ζευγάρια που θέλουν το κάτι παραπάνω, βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείτε από ένα υπνοδωμάτιο με ένα κρεβάτι "king size".

Σουίτα Deluxe

Το τρίκλινο δωμάτιο, είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες, βρίσκεται στον ισόγειο όροφο και αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size".

Οικογενειακό Διαμέρισμα-Θέα Ηλιοβασίλεμα

Το οικογενειακό δωμάτιο, ιδανικό για οικογένειες, βρίσκεται στον ισόγειο όροφο και αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size".