Σουίτα

Η φρέσκια σουίτα, ιδανική για ζευγάρια που θέλουν το κάτι παραπάνω, βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείτε από ένα υπνοδωμάτιο με ένα κρεβάτι "king size", σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και jets, 2 ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και τα βουνά της Νάξου, ψυγείο, βραστήρα, 2 LCD τηλεοράσεις 20", A/C, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο.Ανακαλύψτε άλλα Δωμάτια

Δίκλινο Δωμάτιο-Θέα Ηλιοβασίλεμα

Το Δίκλινο δωμάτιο με θέα το ηλιοβασίλεμα, βρίσκεται στον ισόγειο όροφο, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size", μπάνιο με ντουζ, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα το αιγαίο και το ηλιοβασίλεμα.

Δίκλινο Δωμάτιο

Το απλό μας Δίκλινο δωμάτιο στον ισόγειο όροφο, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size", μπάνιο με ντουζ, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα μερικώς θάλασσα.

Οικογενειακό Διαμέρισμα-Θέα Ηλιοβασίλεμα

Το οικογενειακό δωμάτιο, ιδανικό για οικογένειες, βρίσκεται στον ισόγειο όροφο και αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size".

Οικογενειακό Δωμάτιο

Το οικογενειακό δωμάτιο, ιδανικό για οικογένειες, βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size".

Δίκλινο Δωμάτιο-Καλύτερη Θέα

Το Δίκλινο δωμάτιο με την καλύτερη θέα, βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει ένα κρεβάτι "king size", ένα καναπέ κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με ντουζ, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα.

Σουίτα Deluxe

Το τρίκλινο δωμάτιο, είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες, βρίσκεται στον ισόγειο όροφο και αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, προσφέρει ένα κρεβάτι "king size".