Πισίνα & Μπαρ

H πισίνα και το μπαρ είναι το σημείο που μπορείτε να βρεθείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ξεκινώντας από το πρωί σερβίροντας, ελαφριά γεύματα, καφέδες, χυμούς και φρουτοσαλάτες.

Η μέρα συνεχίζεται με δροσερά ποτά και αμέτρητα cocktails καθώς απολαμβάνετε τον ελληνικό ήλιο και το ηλιοβασίλεμα. Συχνά οργανώνουμε ειδικές βραδιές με ελληνική, λάτιν και τζαζ μουσική

Η πισίνα είναι αρκετά μεγάλη και πάντα καθαρή, κατάλληλη για ενήλικους και παιδιά. Ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι τοποθετημένες στο χώρο, περιμένοντας να σας χαλαρώσουν.

 Το Εστιατόριό μας

Στα πιάτα μας χρησιμοποιούμε Ναξιακά προϊόντα (δικής μας παραγωγής, λαχανικά, λάδι, τυρί) και καθημερινά σερβίρουμε φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα που μας προμηθεύουν οι ψαράδες της περιοχής.

Παροχές

Το συγκρότημα Φάρος προσφέρει άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες προκειμένου να γίνει η διαμονή σας στο νησί της Νάξου ευχάριστη και ξεκούραστη. Το συγκρότημα Φάρος ανήκει στην κατηγορία 3 κλειδιά στα ξενοδοχεία της Νάξου με αριθμό ειδικού σήματος λειτουργίας (1144K113K0414200) από τον ΕΟΤ. Όλοι οι επισκέπτες στο συγκρότημα μας θα εκτιμήσουν τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας, […]

Περιβαλλοντική Πολιτική

Περιβαλλόμενοι ως κάτοικοι πρωτίστως αλλά και σαν επιχείρηση, από το εκπληκτικό φυσικό τοπίο των κέδρων και των αμμοθίνων, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικολογική ισορροπία.