Περιβαλλοντική Πολιτική

Περιβαλλόμενοι ως κάτοικοι πρωτίστως αλλά και σαν επιχείρηση, από το εκπληκτικό φυσικό τοπίο των κέδρων και των αμμοθίνων, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικολογική ισορροπία, προάγοντας ενεργά την περιβαλλοντική συνείδηση. Αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία του κεδροδάσους συμβάλουμε έμπρακτα στην διατήρηση του ευαίσθητου αλλά και μαγικού αυτού τόπου.

Θέτοντας στο επίκεντρο την ισορροπημένη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον, προωθούμε ευρέως την ανακύκλωση με διαχωρισμένους κάδους εντός και εκτός της επιχείρησης, την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω ηλιακών συστημάτων/υγραέριο και άλλα, καθώς και αυτόνομο βιολογικό καθαρισμό λυμάτων για την εξοικονόμηση του πολύτιμου για τις Κύκλαδες Νερού!

Από χρονία σε χρονιά ημερωνόμαστε και επενδύουμε ώστε να έρθουμε ολοένα και πιο κοντά στη φύση με στόχο την πλήρη αρμόνια ανθρώπου και περιβάλλοντος, παράλληλα πάντα και με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η οποία διακρίνεται ως μοναδική στο είδος της ανά την υφήλιο.