Περιβαλλοντική Πολιτική

Περιβαλλόμενοι ως κάτοικοι πρωτίστως αλλά και σαν επιχείρηση, από το εκπληκτικό φυσικό τοπίο των κέδρων και των αμμοθίνων, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικολογική ισορροπία, προάγοντας ενεργά την περιβαλλοντική συνείδηση. Αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία του κεδροδάσους συμβάλουμε έμπρακτα στην διατήρηση του ευαίσθητου αλλά και μαγικού αυτού τόπου.

Θέτοντας στο επίκεντρο την ισορροπημένη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον, προωθούμε ευρέως την ανακύκλωση με διαχωρισμένους κάδους εντός και εκτός της επιχείρησης, την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω ηλιακών συστημάτων/υγραέριο και άλλα, καθώς και αυτόνομο βιολογικό καθαρισμό λυμάτων για την εξοικονόμηση του πολύτιμου για τις Κύκλαδες Νερού!

Από χρονία σε χρονιά ημερωνόμαστε και επενδύουμε ώστε να έρθουμε ολοένα και πιο κοντά στη φύση με στόχο την πλήρη αρμόνια ανθρώπου και περιβάλλοντος, παράλληλα πάντα και με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η οποία διακρίνεται ως μοναδική στο είδος της ανά την υφήλιο.

Δείτε επίσης...

Δραστηριότητες στη Νάξο

Τα υπαίθρια αθλήματα και δραστηριότητες είναι δημοφιλή Νάξο, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν να κάνουν με το νερό!

Παραλίες της Νάξου

Ανακαλύψτε τις όμορφες παραλίες της Νάξου!

Κεδροδάσος Νάξου

Το Φάρος Βίλα βρίσκετε ακριβώς δίπλα σ' ένα από τα οκτώ κεδροδάση της Ελλάδος! Περιοχή προστατευόμενη από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Natura 2000.

Ιστορία της Νάξου

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και ένα από τα πιο όμορφα στην Ελλάδα.

Χωριά της Νάξου

Ρίξτε μια ματιά στα ομορφότερα χωριά της μοναδικής Νάξου...

Χρήσιμες Πληροφορίες

Πως να έρθετε με πλοίο στη Νάξο.