Σχετικά με μας

Όλα εδώ ξεκίνησαν το 1987. Ο Ηλίας και η Ειρήνη(μπαμπάς & μαμά), διάλεξαν το Αλυκό για μόνιμη κατοικία εξαιτίας της φυσικής του ομορφιάς, της απάτητης γης και τα κρυστάλλινα νερά του Αλυκού.

Έπειτα από χρόνια διαμονής στο Αλυκό, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι καλό για όλους!

Έτσι λοιπόν,το 1987 ξεκινήσαμε να λειτουργούμε τα παραδοσιακά δωμάτια και διαμερίσματα, διακοσμημένα με το Κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ, για τη διαμονή των φιλοξενουμένων μας.
Χρόνο με το χρόνο συνειδητοποιήσαμε οτι, λόγω της απόστασης από την πόλη, θα έπρεπε να προσφέρουμε κατι ακόμα στους φιλοξενούμενους και τους επισκέπτες του Αλυκού.

Έτσι, το 1992 ξεκινήσαμε το εστιατόριο Φάρος. Από τότε δουλεύουμε ώστε να βελτιώνουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας όσον αφορά τη Μεσογειακή και Ελληνική κουζίνα μαζί με την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση.

Έπειτα, η πισίνα και το μπαρ έμοιαζαν να είναι απαραίτητα στους επισκέπτες μας, και το 1999 το Pool+Bar ολοκλήρωσε το σημερινό συγκρότημα Φάρος.

Σήμερα τα Στούντιο, Διαμερίσματα Φάρος και το Αλυκό δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για πραγματικά αξέχαστες διακοπές.

Αισθανόμαστε ευτυχισμένοι διότι έχουμε κάνει τα στούντιο και διαμερίσματα Φάρος ένα μοναδικό συγκρότημα που προσφέρει ευχάριστη διαμονή στους φιλοξενούμενους μας αλλά και σε μας ,καθώς το σπίτι μας βρίσκεται εδώ!

Η Βίλα

Είμαστε μια οικογενειακή μονάδα που λειτουργεί με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή αξέχαστων διακοπών! Καθημερινό μας μέλημα είναι να κάνουμε τους φιλοξενούμενούς μας, να νιώθουν σαν το σπίτι τους και τη διαμονή εδώ μια ευχάριστη εμπειρία, αποφεύγοντας να γίνουμε μια στερεότυπη μονάδα.

Παροχές

Στο Βίλλα Φάρος σας διαβεβαιώνουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας, σ΄ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπως κι εμείς κάνουμε καθημερινά!

Περιβαλλοντική Πολιτική

Περιβαλλόμενοι ως κάτοικοι πρωτίστως αλλά και σαν επιχείρηση, από το εκπληκτικό φυσικό τοπίο των κέδρων και των αμμοθίνων, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικολογική ισορροπία.

Πισίνα & Μπαρ

H πισίνα και το μπαρ είναι το σημείο που μπορείτε να βρεθείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ξεκινώντας από το πρωί σερβίροντας, ελαφριά γεύματα.